Çocuklar İçin Eğitici Bir Eğlence Etkinliği, Kum Havuzu

Kum havuzu, çocuklar için bir eğlenceden çok daha fazlasını sunar. Kum aslında çocukların gelişiminde önemli bir rol oynar. Onlara açık havada oynama ve eğlenme şansı verirken, temel becerilerini deneme, öğrenme ve geliştirme şansı verir. Ayak Bilardo eğlence merkezi, bu yenilikçi öğrenme deneyimini çocuklara yaşatmak için eğitici ve eğlenceli kum havuzu parkı hizmetini sunar. AVM kum havuzu İstanbul İdealistpark’ta bulunmaktadır.

Kum Havuzunda Oynamanın Çocuklar Açısından Faydaları

Kuşkusuz, açık bir ortamda olmak, çocukların sağlığı ve mutluluğunun anahtarıdır. Dışarıda ne kadar zaman harcanırsa, çocuklar topluma ve doğal çevrelerine daha fazla bağlanırlar. Kumda yapılan etkinlikler çocukları bütün gün gülümsetecek endorfinler üretir. Kum oyunları için kullanılan kazma, kepçe, dökme ve inşa etme fiziksel olarak zorludur. Çocuklar için bu eğlenceli egzersiz şekli aynı zamanda onların temel motor becerilerini ve kaslarını geliştirir.

Fiziksel ve duygusal büyümenin yanı sıra, çocuklar için kum oyunları, matematik ve fen uygulamaları ile beyin gücünü geliştirmek için idealdir. Matematiksel ölçümler, ağırlık ve sayma anlayışı kazanmak için ölçü kapları ve kaşıkları, farklı büyüklükteki kaplar ve ölçekler kullanılarak kum oyunlarında eğlenirken öğrenme ve keşfetme imkanı bulurlar. Çocuklar böylece temel doğa kanunlarını keşfetme deneyimi yaşarlar.

Eğlence ve Öğrenme Bir Arada Kum Havuzunda

Her biri farklı gelişim becerilerine ve yaş gruplarına hitap eden kumu çocukların oyun süresine dahil etmenin çeşitli yolları vardır. Komple kum oyun modülleri, kum kazma makineleri, kürek, kova gibi birçok oyun alanı aksesuarı kum havuzumuzda yer alır.

Kumda oynamak, çocuklar için açık bir deneyimleme ve keşfetme alanıdır. Onlar hayal gücünü kullanarak kaleler kurabilir, kazabilir, gömebilir ve kumdan farklı şeyler yapabilirler. Kum birçok farklı formda olabilir, böylece eğlence ve öğrenme için sonsuz fırsatlara olanak tanır.

Çocuğunuzun kumda oynamasını ve başkalarıyla oynamasını sağlamak, küçük bir kürek kullanmak, bir kamyon çekmek ve bir kale inşa etmek için gerekli olan eylemleri yapmak, ince motor becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur.

Çocuklar kumla temas ederek ve vücutlarının kum içindeki konumlarını hissederek uzaya göre vücut algılarını kullanırlar. Böylece bedenleri hakkında farkındalıkları artar. Oyun aynı zamanda çocukların problem çözme, paylaşma ve iletişim kurma gibi sosyal becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur. Kum oyunu, çocuklar için bir kale inşa etmek gibi kendilerine koydukları hedeflere ulaşırken paylaşmaları için sınırlı bir alan ve oyuncaklar sunar.

Ayak Bilardo Eğlence Merkezi’ndeki kum havuzu AVM içerisinde korunaklı bir alanda bulunur. Koruma alanı gibi kapalı bir alanın yararlarından biri, çocukların yaşlarına bağlı olarak ebeveynlerin, çocukları kısa bir mesafeden denetleyebilmeleri ve bağımsız bir oyun deneyimi yaratabilmeleridir. Ebeveyn ile çocuk arasındaki bu tür doğal ve geçici ayrılık, çocuklarda güven duygusunu inşa eder. Çocuklar kendilerini güvende hissetmeye devam ettikleri sürece, kısa ve bağımsız oyun fırsatları ayrılık kaygısını azaltır ve sağlıklı ebeveyn-çocuk ilişkisini teşvik eder.

Çekmeköy Kum Havuzu Hizmetinizde!

Kum havuzu çocuklar için oldukça keyifli bir eğlence alanıdır. Burada bazı özel kurallara mutlaka uyulması gerekir. Kum havuzu yalnızca 2-8 yaş çocuklar için tasarlanmıştır. 4 yaş ve altı çocuklar, ebeveynlerinin gözetiminde bu korunaklı alana girebilirler. Acil durumlar dışında hiçbir ebeveyn kum havuzuna alınmamaktadır. Ayrıca bu alana dışarıdan ayakkabıyla, herhangi bir yiyecekle ya da oyuncakla girilmesi kesinlikle yasaktır. Personellerin uyarılarının dikkate alınması, çocukların güvenliği açısından oldukça önemlidir.

İdealistpark Avm Kum Havuzu Fiyatları

İstanbul Çekmeköy İdealistpark AVM’de bulunan Ayak Bilardo Eğlence Merkezi kum havuzu fiyatları oldukça uygundur. Kum havuzunun 30 dakikası 25 TL ve 60 dakikası 40 TL’dir.

Ayak bilardosu; futbol ve bilardo oyunlarının birleşiminden oluşan, oldukça eğlenceli bir hibrit oyundur. Snookball ya da pool ball adıyla da bilinir. Bu oyun, birden fazla oyuncunun oynayabileceği dev bir alanda oynanır. Oyunun kuralları bilardoya benzer ancak bu oyunda bilardo sopası yerine ayaklar kullanılır ve bilardo topları yerine futbol topları vardır.

2 ya da 4 kişiyle oynanabilen bu oyunda kullanılan tüm toplar standart bilardo topları gibidir ancak futbol topu boyutundadır. Beyaz başlangıç topu diğer toplardan biraz daha ağırdır. Bu eğlenceli ve keyifli oyunu İstanbul Ümraniye İdealistpark Ayak Bilardosu Eğlence Merkezi’nde oynayabilirsiniz.

Ayak Bilardosu Nedir?

Haftasonu etkinlik mi arıyorsunuz? Aileniz, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmek mi istiyorsunuz? Grup halinde keyifli zaman mı geçirmek istiyorsunuz? Çocuklarınız ile birlikte kaliteli vakit mi geçirmek istiyorsunuz? O zaman doğru adrestesiniz. Ayak bilardosu bu tür haftasonu etkinlikleri için idealdir ve kurallar esnektir.

Doğum günü partileri, düğünler, özel partiler, festivaller, okul etkinlikleri, otel aktiviteleri, üniversite etkinlikleri, özel organizasyonlar ve kurumsal şirket etkinlikleri için snook ball turnuvaları düzenleyebilirsiniz.

Snookball, rekabetin kıyasıya yaşandığı, yeni ve heyecan verici bir spordur. Bu yenilikçi aktivite, futbolu bilardo masasında oynanan popüler bir oyun olan snooker ile birleştirir. Bu oyunu geleneksel bilardo masasında oynamaya bir alternatif olarak, katılımcılar çimlere yerleştirilen masa benzeri büyük bir alanda oynarlar.

Ayak Bilardosu Oyununun Kuralları

Bu oyunda toplam 16 adet top vardır ve oyuncular, topların birbirine çarpması için bilardo sopası yerine ayaklarını kullanırlar. Burada amaç, topları doğrudan deliklere sokmak değildir. Bunun yerine, beyaz topu diğer topların içine atarak, diğer topların deliklere girmesini sağlamaktır.

Temelde, oyuncuların ayakları, bilardo sopası gibidir. Geleneksel bilardo topları kullanmaya alternatif olarak, genel oyunda bilardo topları gibi renkli futbol topları kullanılır. Bilardo masası yerine ise geniş ve bir çime yerleştirilmiş futbol sahası kullanılır.

Grup Etkinlikleri İçin Ayak Bilardosu Turnuvaları

Bu renkli ve çok eğlenceli oyunu aileniz, dostlarınız ve sevdiklerinizle oynayabilirsiniz. Bunun yanı sıra üniversite öğrencisiyseniz, okul arkadaşlarınız ile birlikte turnuvalar düzenleyebilirsiniz. Bir öğretmenseniz, okulunuzdaki öğrenciler ile eğlenceli bir etkinlik gerçekleştirmek için bu oyunu oynayabilirsiniz. Düğün, nişan ya da doğumgünü gibi özel günlerde eğlenceli ve değişik bir aktivite yapmak için de snookball oynayabilirsiniz.

Ayak Bilardosu Topları Nasıldır?

Ayak bilardosu, futbol ve bilardo tutkunlarının çok severek oynayacağı bir oyundur. Bu oyunda toplara ayakla vurabilirsiniz, bilardo sopaları ile değil! Bu eğlenceli oyunda 16 adet top bulunur. Bu toplardan birisi beyazdır ve beyaz topun toplam ağırlığı 450 gramdır. Diğer toplar ise 350 gram ağırlığına sahiptir.

Ayak Bilardosu Çim Alanı Ölçüleri Nedir?

Bu oyunu oynayabileceğiniz alan oldukça geniştir. Snookball ölçüleri standarttır. Suni çimlerden oluşan bu alanın boyutları 6,7 x 3,7 x 0,2 metredir. Tüm oyun yaklaşık 250 kilogramdır. Kuralları ve öğrenmesi oldukça kolay olan bu oyunu sevdiklerinizle harika vakit geçirmek için oynayabilirsiniz.

Ayak Bilardosu İstanbul Nerededir?

Ayak Bilardo Eğlence Merkezi, İstanbul Çekmeköy İdealistpark Alışveriş Merkezi’ndedir. Çekmeköy ayak bilardosu hakkında detaylı ve geniş bilgi almak için www.ayakbilardo.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ayak Bilardosu Fiyatları

Alışveriş merkezleri, oteller, okullar, üniversiteler, oyun merkezleri, özel plajlar, kurumsal aktiviteler için şirketler bu oyunu saatlik olarak kiralayabilmektedir.

2 kişilik ayak bilardosu oyununun 30 dakika ücreti 30 TL’dir. 2 ve 4 kişilik ayak bilardosu oyununun 60 dakikası ise 50 TL’dir.

Bi̇lardo ve futbolun birlikte oynandığı, avrupa ve dünyada hızla yayılan süper oyun.

Bilardo ve futbol tutkunlarına spor aktivitesi ve heyecan imkânı.

Ayak bilardosuna olan ilginin ana nedenleri arasında eğlenceli olması ve her yaş grubuna uygun bir yapıya sahip olması denebilir.

Ayak bilardosu giderek daha popüler oluyor. Dünyanın farklı bölgelerinde ayak bilardosuna olan ilgi artıyor. Bu ilgi elbette ülkemiz içinde geçerli.

İşte bu yüzden ayak bilardosu 7’den 70’e her insan için göze hoş gelen ve eğlenceli bir aktivite olarak görülüyor. Erkeklere has bir oyun gibi gözükse de çok basit olduğu için kadınlar ve çocuklar da Ayak Bilardosu oynayabilirler. Hatta oynamalarında en ufak bir risk yoktur. Eminiz ki son derece eğlenceli olan bu oyunu kadınlar ve çocuklar da benimseyecektir.

Snookball bilardo ve futbolu karıştıran karma bir uygulamadır. 

Oyun prensipleri bilardo üzerine kuruludur, ancak toplar futbol topları ve bir çift ayakkabı ile yerini alır. Snookball adı efsanevi bir darbeden bilardoya geliyor: düz bir çizgide vuruş yapıldığında rakip bir topun imkansız hale gelmesiyle ortaya çıkan snook. Bu duruma bakan bir oyuncu, rakibin topunun üstüne bir kepçe fırlatıp kendi topunu cebe sokmayı başarırsa Snookball vardır. Bir Snookball başarılı olduğunda, bu atışı yapan oyuncu rakibinden cebe girebilir.

WhatsApp chat